LH printdesign

Trohaugen
6393 Tomrefjord

Telefon 90 69 17 11
Org. nr. 915 177 727

Ofte stilte spørsmål

Vennligst les gjennom før du tar kontakt.

Du finner et design som passer deg, legger inn personlig tekst, dine bilder, velger papirkvalitet/konvolutt og vi gjør resten.

Når du har sendt inn dette via nettsiden vår, setter vi opp kortet etter dine ønsker og sender en korrektur til deg på mail innen 1-3 dager. Er det noen du ønsker å endre på gjør vi dette og sender ny korrektur. Når du har godkjent siste korrekturen blir kortene printet og sendt til deg.

Finner du ingen design som passer dine ønsker så lager vi de akkurat slik du hadde tenkt, bare ta kontakt med oss.

Alle prisene er i NOK og inkludert mva. Vi tar forbehold om prisendringer.

Du belastes for varen når den blir sendt fra oss til kunden. Porto er på kr 59,- uansett størrelse på pakke. Alle pakker sendes som A-post og tar som regel 1-3 dager. Kundene kan avtale henting hos LH printdesign AS på Trohaugen – fraktfritt.

LH printdesign AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Når du handler hos LH printdesign AS blir betalingen behandlet av Paypal, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Dersom du ønsker å avbestille varene kontakter du oss på mail post@lhprintdesign.no, så hjelper vi deg med det.

Er det noe du ikke er fornøyd med, kontakt oss på mail post@lhprintdesign.no, så finner vi en løsning. Regler om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Er varene bestilt med egne tilpasninger gjelder ikke angrerettloven. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Viser ellers til forbrukerrådets portal, for utfyllende informasjon.

Vi gjør oppmerksom på at fargen på bildene vil være ulike fra skjerm til skjerm og det kan derfor være noe avvik mellom varene du mottar og bildene på skjermen din.

Det er kunden som er ansvarlig for å lese korrektur, vi kopierer inn teksten som kunden har sendt til oss/lagt inn og leser ikke korrektur.

Skulle noe være uklart, kontakt oss på post@lhprintdesign.no og vi svarer så fort vi kan.

Send oss en epost

[contact-form-7 id=»2968″ title=»Kontaktskjema»]